Най-добрите маркетинг публикации, откриваш ги и управляваш безплатно с Zest


Един от големите проблеми за маркетинг специалистите е липсата на достатъчно време. Е, сега се появи и един подходящ инструмент и за интересуващите се от маркетинг публикации – разширението Zest за Google Chrome и Opera браузер. Нали си спомняш, че в Opera могат да се ползват всичките разширения на Chrome, предварително включвайки Download Chrome Extension.

В интернет пространството често може да се попадне на не дотам професионални статии, на копирани или правени само за търсачките публикации. Пресяването на истински ценни материали наистина губи време.

Характеристики

Zest си е поставил задачата да подава свежо и наистина подбрано съдържание. Модерирането се извършва ръчно от добри маркетинг специалисти.

Най-добрите маркетинг публикации - открий и управлявай безплатно с Zest 1

Инструментът има много хубави качества:

° Сортиране по няколко признака – по брой споделяния, по брой кликвания, по свежест.
° Търсачка.
° Избор между дневен и нощен режим – тъмен и светъл фон.
° Подбор по тагове – под всяка статия има тагове. Кликвайки на някой таг от страничната лента, виждаш че той се записва в началото на лентата със статиите.
° Споделяне в социалните мрежи на харесано съдържание, публикуване в Slack, Trello и запомняне в профила ти в Zest.
° Може да се филтрира съдържанието по аудио и видео също.
° Интегрирани са Google приложенията и бързо отваряне на последните и често отваряни от теб сайтове.
° Избор между три оформления на поднасяната информация.
° Не на последно място – можеш да изпращаш свои статии, необходимо е да се регистрираш. След това очакваш да получиш одобрение за съдържанието на посочените от теб линкове.

Заключение

Както се вижда, екипът на разширението се е постарал, като влезеш в него да се чувстваш удобно. Няма нужда да набираш определени url. направо почваш да подбираш по интереси статиите, да споделяш, да си запомняш за после.

100% безплатно.

Моят коментар: Един супер удобен и пълен инструмент с качествени маркетинг публикации. Спествява много време. Можеш да споделяш и свои публикации, естествено трябва да са на английски.

Линк към сайта: Zest.

 


Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.