Как да създадем повече профили в Instagram и да ги управляваме

Instagram в момента е от най-бързо растящите и развиващи се социални мрежи. Много потребители решават да я използват с два профила: един, посветен на личния живот, а другият – за работа (за популяризиране на бранда). Как да създадем повече профили в Instagram и лесно да преминаваме от един в друг – ще прочетеш по-надолу.

Как да създадем втори профил в Instagram от Android устройството

Влез в апликацията на Instagram на мобилното си устройство и иди на профила си. След това иди на трите хоризонтални чертички горе вдясно и после на Settings зъбчатката долу.

Как да създадем няколко профила в Instagram-1

Кликни на Settings (настройки) и на отворения нов екран превърти и слез най-долу. Там ще видиш Add Account и кликни на него.

Как да създадем няколко профила в Instagram-2

Отваря се нов екран с полета за входни данни. Иди най-долу на екрана и кликни на Sign up.

Как да създадем няколко профила в Instagram-3

Отваря се нов екран с две полета хоризонтално: Phone и Email. Можеш да се регистрираш с телефон или с имейл.

Ако се регистрираш с имейл, трябва да отвориш електронната си поща и да потвърдиш в получения имейл, кликвайки на съответния линк.

Ако се регистрираш с телефонен номер, трябва да запишеш кода за потвърждение, който ще ти бъде изпратен с sms на телефона.

Как да създадем няколко профила в Instagram-4

После трябва да напишеш името си, да създадеш парола и Instagram име и да поставиш снимка на профила си.

Създаване на втори профил на Instagram от Store Windows 10

Ако ползваш официалното приложение на Windows 10 за Instagram, и там можеш да си създадеш втори и следващи профили. Ето как:

Извикваш приложението от менюто Start. Кликваш на малкото човече долу вдясно. На следващия екран – на зъбчатката горе вдясно и след това на Add Account най-долу в лявата лента на следващия екран. Продължава се с регистрацията на нов акаунт.

Как да създадем няколко профила в Instagram-8

Създаване на втори профил на Instagram в браузъра на компютъра

Отваряш профила си на Instagram в браузъра. Кликваш на малкото човече горе вдясно, на новия екран – на зъбчатката горе вдясно, и на отвереното прозорче – на Изход.

Как да създадем няколко профила в Instagram-6

На новия екран кликваш на Switch accounts  (Превключване на акаунт) и после на Sign up. Продължаваш с регистрацията на нов акаунт.

Как да създадем няколко профила в Instagram-7

Управляваме няколко профила в Instagram

След като успяхме да създадем втори профил, а по същия начин при нужда и трети и т.н. на Instagram, сега да видим как можем да ги управляваме по-лесно.

Управляваме повече профили на Instagram от Android устройството

Отиваш на профила си на изображението си долу вдясно–>на трите чертички горе вдясно–>на Settings долу–>на Add Account най-долу–>кликваш и влизаш в профил по избор.

Как да създадем няколко профила в Instagram-5

Управляваме повече профили на Instagram от компютъра

За да влесеш във втория си профил на Instagram от компютъра, трябва да повториш действията по създаването му, т.е. да излезеш от първия и да влезеш във втория от екрана със Switch accounts.

Източник на основното изображение Pixabay.com.

Оставете коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.