Приложения за изрязване и редактиране на MP3 файлове онлайн

Най-добри безплатни и лесни за използване онлайн услуги за разделяне и изрязване или сливане на mp3, аудио файлове и музика

Понякога просто ти трябват приложения за редактиране и изрязване на MP3 файлове и то бързо, онлайн, за да успееш да си свършиш работата. Не търсиш някакви комплексни програми и приложения за редактиране на видеоклипове, намаляване на теглото на изображения и др.: просто искаш да създадеш най-изчистен и стегнат аудио запис в MP3 формат.

Понякога се нуждаеш от подобни услуги, за да изрежеш ненужните минути около песен, изтеглена от интернет, за да редактираш свое видео, да изрежеш част от документално аудио.

Някои професионалисти, които работят усилено с маркетинг на съдържание се нуждаят от програма за редактиране на аудио файлове, които да публикуват в YouTube или да създадат подкаст.

Нуждите винаги са различни. Какво правиш в тези случаи? Търсиш най-добрия инструмент за изрязване и редактиране на MP3 онлайн, избягвайки големи настройки, трудности и проблеми със сложни редактори. 

Приложения за изрязване и редактиране на MP3 файлове онлайн
Приложения за изрязване и редактиране на MP3 файлове онлайн

Какво трябва да знаеш, преди да редактираш файлове онлайн

Записването на аудио с твоя глас е добра идея и е подходящо за работа върху съдържание. Същото важи и за музиката от Creative Commons. Има няколко безплатни сайта за изтегляне на песни, които можеш да използваш в твоите онлайн произведения.

Подходът на тези, които теглят музика от интернет без разрешение и я използват за работата си, е погрешен. Аудио, използвано чрез заобикаляне на авторски правата на други, ще ти донесе проблеми. YouTube винаги прави проверка на качените видеоклипове за авторски права. Не забравяй да използваш само или собствено аудио (гласов запис) или файлове, изтеглени със съответен лиценз, като например различните Creative Commons. Това е първата стъпка в създаването на качествено съдържание, независимо дали е аудио или видео.

Ето онлайн инструментите, които предлагам на твоето внимание:

Приложения за редактиране и изрязване на MP3 файлове онлайн

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

MP3 инструмент за изрязване онлайн: редактор mp3cut.net

Първият инструмент, който искам да спомена в този списък: mp3cut.net, пакет за редактиране на аудио онлайн и изрязване на песни директно във браузъра. Сред различните настройки има затихване и завършване на аудио записа, инструмент за извличане на песен от видео файл и m4r формат за създаване на мелодия онлайн.

Това уеб приложение е част от по-голям набор от инструменти, който включва Audio Cutter Pro, конвертор на аудио и видео файлове, сливане на песни, инструмент за рязане на интернет клипове, диктофон, видеорекордер и различни инструменти за редактиране на PDF.

Audio Trimmer: изрязване на MP3 файлове безплатно онлайн

Един от най-добрите инструменти за безплатно редактиране на файлове. Audio Trimmer е прост и лесен за използване. Процесът, който трябва да следваш, не е сложен: качваш файла (MP3, WAV, WMA, OGG, AMR, FLAC и други) и започваш да съкращаваш аудиото.

Можеш също да редактираш песни и записи в браузъра на телефона си. Това става, като отидеш тук: audiotrimmer.com.

Audiomass, безплатен аудио редактор в браузъра

Лесно и ефективно средство. Не е нужно да теглиш програми или да се регистрираш. Имаш на разположение всичко в браузъра. Как работи? Иди на audiomass.co и плъзни аудио файла, който искаш да редактираш, в прозореца. Тук имаш всички инструменти за изрязване на Mp3, копиране и поставяне на части от аудио. Има възможност за добавяне на специални ефекти.

Cut MP3 от Clideo

Уеб услуга принадлежаща към въпросната категория, която ти позволява да се намесваш в различни аудио формати. Не изисква регистрация и е безплатна, но е възможно да вземеш платен абонамент, за да получиш достъп до неограничено онлайн пространство за съхранение.

Audio editor online Audacity

Разширение – онлайн аудио редактор за редактиране на звук, премахване на шум, изрязване и обединяване на клипове и прилагане на звукови ефекти. Импортирай свои собствени аудио файлове за премахване на шума, изрязване и комбиниране на клипове, прилагане на специални звукови ефекти и други – за постигане на професионални резултати. Независимо дали създаваш музика, подкасти или аудиокниги, Audacity е много добър инструмент.

Audio editor Kapwing

С онлайн аудио редактора на Kapwing е лесно изрязването и редактирането на аудио файлове, без значение от типа им.

Този аудио редактор ти предоставя модерни, лесни за използване инструменти за премахване на фоновия шум, достъп до безброй аудио ефекти и дори превръщане на аудио файлове във визуални форми на вълни.

Виж всички инструменти на платформата: Kapwing.

Veed аудио редактор

Използвайки аудио редактора на VEED можеш да изрязваш и разделяш MP3 аудио файлове онлайн. Става само с няколко кликвания. Инструментът е безплатен и супер лесен за използване.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Bear audio

Онлайн инструмент за редактиране на аудио, който е базиран на HTML5 и не изисква качване на аудио файлове на сървъра.
Основни функции:

  • Изрязване и изтриване на аудио.
  • Комбиниране заедно аудио, песни и мелодии.
  • Затихване на звука.
  • Заглушаване и регулиране на звука.
  • Поддържани входни формати: MP3, WAV, OGG.
  • Формат за експортиране: WAV, MP3, M4R, OGG, AAC, WMA.

Aspose

Aspose Audio Cutter е безплатно приложение за изрязване на аудио файлове.

  • Поддържани: всеки аудио файл, AAC, AIFF, FLAC, M4A, MP3, WAV, WMA, AC3, CAF, OGG и други формати.
  • Изходен файл: AAC, AIFF, FLAC, M4A, MP3, WAV, WMA, AC3, CAF, OGG.

Vocal remover

Това приложение може да се използва за подрязване и / или изрязване на аудио записи, премахване на аудио фрагменти. Извършва затихване на музиката лесно, за да се получи хармонично аудио.

Приложението е бързо и лесно за използване. Можеш да запишеш аудиофайла във всеки формат (конфигурират се параметрите на кодека).

Работи директно в браузъра, налично е за мобилни устройства.

Изрязване и съединяване на MP3 онлайн: Audio Joiner

В случай, че трябва не просто да разделиш аудио файл, а искаш да обединиш файлове, за да създадеш нещо ново, се нуждаеш от audio-joiner.com, малко онлайн приложение. То ти позволява да обединиш множество аудио записи в едно цяло.

Това може да стане с кръстосано затихване. Приложението е безплатно, без ограничения за броя на файловете. Можеш да зададеш интервала на възпроизвеждане за всяка песен. Накратко, сякаш разполагаш с малко студио за смесване на аудио файлове.

Изрязване на MP3 онлайн на Android

Случва се да редактираш аудио от твоя смартфон с операционна система Samsung. Кое приложение да използваш? Ето например тези:
MP3 Assetto и  MP3 Cutter и Ringtone Maker за Android.

Ringer, програма за създаване на мелодии

Ако ти е необходим безплатен аудио редактор, за да генерираш мелодии за качване на смартфона си, започвайки от една песен, Ringer е инструментът за теб. Зареди файла, като го плъзнеш в инструмента за изрязване (MP3, WAV, AAC, FLAC, M4A, OGG, WM) и избери кой раздел от песента да използваш. След това изтеглянето става в MP3 за Android.

Твоята програма за редактиране на аудио файлове?

Имаш нужда от приложение за съкращаване, оформяне, компресиране и удължаване на твоите произведения? Имаш нужда от онлайн инструмент за изрязване на MP3? Ето изброени моите решения. Имаш ли други онлайн (може би безплатни) аудио редактори да добавим в този списък? Напиши в коментарите, помогни ми да попълня списъка.

Ако ви е харесала публикацията, споделете я:

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.