Редактираме и конвертираме аудио, видео и pdf файлове с 123apps и още друго

123apps.com е безплатен уеб набор от помощни средства, който ни позволява удобно да редактираме, създаваме и споделяме аудио и видео файлове. Инструментите са много лесни за използване и взаимодействат директно с Dropbox и Google Drive, за да отваряме и запазваме файловете си.

Редактираме и конвертираме аудио, видео и pdf файлове с 123apps 1

Уеб инструментите на 123apps

Аудио и видео конверторите предлагат много добър набор от поддържани файлови формати и опции за управление на резолюции, аудио и видео кодеци и за компресия на файла. Възможни са конверсии на много файлове наведнъж, като накрая се обединяват в zip файл за по-бързо сваляне. Кодеците на приложенията се обновяват постоянно, така че се работи с най-новите такива.

В сайта можем да изрежем част от аудио файл, да го конвертираме, да съединим няколко аудиофайла, да запишем звук. По същия начин да конвертираме, изрежем или запишем видео. Файлът, който качваме за обработване, може да бъде до 2 гб. Предложен ни е и начин за извличане на аудио от видео файл. Има онлайн функция за разархивиране.

Като допълнителна услуга има добавен на платформата и наборът от инструменти за работа с pdf фахлове. С него може да се сливат, залепват, компресират, конвертират в и от Word, Excel, jpg, PPT, png, да се конвертират pdf файлове в HTML формат, да се номерират страници, да се махат пароли, да се поставят, да се завъртат файловете.

Сайтът уверява в сигурността на нашите файлове, които се изтриват няколко часа след като сме работили с тях от сървъра му. Никой друг, освен нас, няма достъп до тях.

Имаме възможност да си изберем език за работа с онлайн апликациите. За съжаление няма български.

Заключение

100%безплатно

Моят коментар: Отличен пакет от приложения, базирани на облак, чрез който се изпълняват основни операции по редактиране и конвертиране на аудио и видео файлове, както и запис на такива. Лесно, бързо, безплатно и полезно.

Линк: 123apps 

Инфографика от Olhs help desk

123apps.com Infographic-min

Източник на основното изображение Pixabay.com.

Ако ви е харесала публикацията, споделете я:

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.