Политика на блога

Управление на блога

Блогът се води от мен Иванка Григорова. Темите са различни – технологии, социални мрежи, упътвания за работа с компютъра, телефония, интернет, уеб инструменти. Блогът не е журналистически и не е ежедневник, а е едно любителско уеб пространство.

URL адрес на блога: https://ivytechnoweb.net

Условия за ползване

Целият текстов материал и моите фотографии са покрити от лиценз Признание-Некомерсиално-Без производни 2.5 България (CC BY-NC-ND 2.5 BG)

Този лиценз не дава правo да се публикува от други лица съдържанието на блога или да се използва за създаване на производен труд. С други думи-не можеш да копираш цели публикации по никаква причина. Възможно е да се публикуват части, цитирайки източника и името на автора. Възможно е също да се разпечатват публикации за лични нужди, но не за разпространение и с комерсиална цел. Разрешено е публично използване с информативна и дидактична цел.

За всякакво друго използване се изисква писмено съгласие от автора.

Актуализация

Желанието на автора е да се актуализират публикациите, когато е необходимо. Но сигурно няма да бъде винаги възможно. Когато забележите, че има нужда, може да изпратите имейл с всички елементи, които се нуждаят от освежаване.

Текстове и обработка на данни

Всички текстове са написани в стремеж да се дадат най-добри резултати. Никой обаче не е застрахован от грешки и неточности. Отново може да се обърнете относно тях с имейл към мен.

Коментари

Не съм отговорна за мненията на читателите, които коментират. Все пак в този блог са забранени коментари  с цел обида или унижение срещу автора и други читатели. Също така да се използва неприличен език и изрази с някаква форма на вербално насилие. Този блог използва Nofollow на линковете и Akismet филтриране на заподозрени за спам коментари. Всички злонамерени или водещи към незаконни или хазартни сайтове линкове в коментари ще бъдат премахнати.

Фотографии

Фотографиите  и изображенията, включени в статиите са с Creative Commons лиценз и с линк към източника, както е посочено в лицензията. В противен случай са или направени от мен или са свалени от сайтове за безплатни изображения. Можете да ме питате за използване на изображения с помощта на страницата за контакт. Ако някое изображение нарушава авторско право, ще бъде незабавно свалено от страниците на блога.

Публикации на гости (guest post) и прессъобщения

В блога ми са разрешени публикации на гости, но това не е платформа за разпространение на прессъобщения. Guest post предложения, ако има такива, трябва да са съобразени с тематиката и да са уникални.

Декларация

Данните, оставени от читатели при записване за newsletter  (имейл адреса), които се използват само за да се достави новата публикация, се само за контакт, но не и за търговски цели. Потребителите могат да се отпишат по всяко време. Данните, получени от коментари (име, имейл, сайт или блог) са необходими, за да се гарантира наличието на истински човек, а не спамър. Имейлът не се вижда. За всичко, относно политиката за поверителност, вижте на тази страница.

Съдржание на блога

Цялото съдържание, предоставено в този блог, е само за информационни цели. Собственикът на този блог не прави никакви изявления относно точността или пълнотата на информацията на този сайт. Не носи отговорност за грешки или пропуски в тази информация. Не носи отговорност за загуби, наранявания или повреди от визуализирането или използването на тази информация.

Тези условия за ползване подлежат на промяна по всяко време и без предизвестие.

Актуализирано на 28.02.2019г.