Голяма колекция от директории с уеб инструменти и ресурси

Колекция от директории с уеб инструменти и ресурси

Една голяма колекция от директории с уеб инструменти и ресурси за твоя стартъп или проект. Обхващат следните материи: маркетинг, дизайн, маркетинг на съдържание, управление на продуктите, стартъп, работа (job collections), криптовалутни ресурси, дистанционна работа, работа на свободна практика, инструменти за предприемачи и много други.

Публикацията е обновена на 21.01.2021.

Съдържание

Колекцията е разнообразна. За съжаление много от директориите са вече затворени. Затова е важно да потърсиш онези, които те интересуват и да си вземеш бележки.

Както писах по-горе, в тази колекция има директории с подбрани инструменти и ресурси за SEO и маркетинг, различни видове дизайн и уеб дизайн, за кодиране и за без кодиране, за стартъпи и предприемачи, за мениджмънт на проекти и продукти и още толкова много.

Мисля, че за всеки ще си намери по нещо.


Директория на Saijo George

Виж само една от директориите какво представлява: например сайтът на Saijo George (@Saijo_George). Наистина ценно място.

Уеб инструменти за всякакви дейности - ръчно подбрана директория от подбрани директории 2


Това е подбран списък с инструменти за SEO и маркетинг, който се поддържа от Saijo George (На сайта му можеш да намериш още много полезна информация). Идеята зад тази директория е, че можеш да намериш всички инструменти, от които някога би имал нужда като SEO или маркетингов консултант, на едно място. 

Ето някои от категориите със събрани инструменти на този сайт:

Beginner’s Guides, Site Audit, A/B Testing, Ads – Promotions, AMP, Audience, Automations, Data Studio, Analytics, Apps, Blogs, Chat, Communities, Competitor Analysis, E-commerce и т.н.

На страницата с другите проекти на автора ще намериш още:

JSON-LD генератори, безплатни стокови изображения, най-добри ръководства за стил, мотивационни цитати, реклами, CSS и още много интересни неща.

Виж и тази публикация по темата: Най-голямата директория с инструменти и ресурси за стартъп и предприемачи

Заключение

Една от големите колекции в уеб пространството от директории с уеб инструменти и ресурси.  Възможност за нови идеи и вдъхновение за стартъп, уеб дизайнери, разработчици, маркетинг специалисти и всички, които развиват дейност в интернет.

Ако ви е харесала публикацията, споделете я:

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.