Wordtune пренаписва твоите изречения на по-добър английски

Ако си търсил начин да подправиш писането си на английски, може да си попаднал на инструмента Wordtune.

Wordtune е едно чудесно помагало за пишещите на английски. Това е инструмент за писане с изкуствен интелект, който пренаписва твоите изречения на по-добър английски.

Можеш да го използваш като уеб приложение или да инсталираш разширение за браузър.

Wordtune пренаписва твоите изречения на по-добър английски
Wordtune пренаписва твоите изречения на по-добър английски

Какво представлява Wordtune?

Wordtune е помощник за писане на английски, който ти помага да кажеш точно това, което имаш предвид. Той се захранва от усъвършенстван AI, за да генерира в реално време начини за перифразиране на твоите изречения. Ще установиш, че превръща идеите ти в автентично писане, запазвайки значението на твоето изречение, като същевременно подобрява тона, избора на думи и потока на речта.

Неговият принцип на работа е следният: след като въведеш текст в приложението, то ти дава различни опции за перифразиране изречение след изречение.

Как Wordtune пренаписва твоите изречения на по-добър английски
Как Wordtune пренаписва твоите изречения на по-добър английски

Функции на Wordtune

 • Машинно обучение.
 • Проверка на правописа.
 • Проверка на граматиката.
 • Подпомогнато създаване на съдържание.
 • RTF тестов редактор.
 • Обработка на естествен език.
 • Интеграции на трети страни.
 • Редактиране на текста.
 • Рамка на дейността.

Къде можеш да използваш Wordtune?

Можеш да използваш Wordtune почти на всички места онлайн, където пишеш: Google Docs, Gmail, Slack, Facebook, Twitter, Web Outlook, Facebook, LinkedIn, WhatsApp Web, Translate.

За да го използваш като разширение на Google Chrome, иди до уеб магазина на Chrome и добави Wordtune към своя браузър. Когато пишеш на английски в някое от местата, покрити с услугата, маркирай своя текст, кликни върху лилавата икона на Wordtune и се приготви да направиш своя избор от различните удивителни предложения. Същото разширение може да бъде използвано и в Opera браузър и в Microsoft Edge.

Използване на Wordtune
Използване на Wordtune

Можеш също да пишеш директно в онлайн Wordtune Editor. Там ще получиш допълнителни насоки.

В онлайн Wordtune Editor ще получиш допълнителни насоки-
В онлайн Wordtune Editor ще получиш допълнителни насоки

Приложението може да бъде намерено в магазина за добавки в Microsoft Office или онлайн в Microsoft 365.

Как можеш да използваш безплатната и платената версия на Wordtune?

Wordtune има вграден най-съвременен изкуствен интелект и ще пренапише и подобри писането ти, независимо дали имаш безплатен или Premium акаунт.

Wordtune отива далеч отвъд асистентите за граматика и писане, които вече са познати, предлагайки още възможности:

 • Пренаписване – свежи начини за писмено изразяване.
 • Тон и дължина – в зависимост от целта на написаното може да се избере тона и дължината, с които ще бъдат написани предложенията за пренаписване.
 • Превеждане и пренаписване едновременно – ако се напише изречение или част от изречение на чужд език и се избере пренаписване, ще се получат предложения за преформулиране на английски.
 • Wordtune Batch – преглежда и пренаписва дълги текстове наведнъж.
 • Собствен редактор – напиши своето копие директно в уеб редактора или копирай и постави текста в редактора, за да го пренапише. Когато пишеш в редактора, ще получаваш препоръки за подобрение. Препоръките ще бъдат подчертани в лилаво, така че можеш да кликнеш върху тях, за да видиш какво Wordtune предлага за подобрение. Кликни върху предложението, за да го приложиш незабавно.
 • Wordtune Read – Бързо обобщаване на цели документи в по-лесно смилаеми парчета. Това помага за по-бързо усвояване на съдържанието, изваждайки основните моменти. Увеличава производителността.

С безплатен акаунт имаш право на пренаписани изречения на ден (по 10 предложения за изречение). Може да бъде използвано на всяко от местата за писане, които покрива и с Premiun акаунт.

Без Premium акаунт няма да имаш достъп до ключови функции като промяна на тона на писане от Небрежен на Официален и разширяване /скъсяване на дължината на твоите изречения или цял абзац. Premium потребители имат достъп до толкова пренаписвания, колкото желаят, като използват огромно количество езикови функции. Те също могат да пренаписват цели абзаци наведнъж.

Wordtune е спасител за хора, които не говорят английски по целия свят, защото всъщност може да превежда от много езици на английски, след което пренаписва и редактира преведения текст.

Разработчиците работят и по офлайн функционалност.

Виж още по въпроса: 10 уеб инструмента, които ще ти помогнат да пишеш на по-добър английски

Как работи Wordtune?

Може би си поставяш въпроса дали няма опасност от плагиатстване на цели пасажи от други източници.

Wordtune отговаря, че не взема съдържание директно от друга литература или сайтове. Има свой собствен AI алгоритъм и разработчиците са го научили да прави предложения за пренаписване с напълно оригиналните изрази.

Wordtune е гениален модел за машинно обучение, обучен от огромни масиви от писмени материали, за да научи владеене и модели на английски език от най-висок клас.

AI инструментът извършва работата по редактиране, преформулиране и пренаписване въз основа на предпочитанията на потребителя. Той не просто редактира и ревизира като други инструменти онлайн; а направо трансформира мислите на пишещия в идеи.

От време на време може да напише предложение, което леко променя смисъла на текста или предлага фрази и идеи, които са общи за това, което пишеш. Създен е като експерт във всички видове писане, така че му е дадена известна творческа свобода, което означава, че някои предложения може да изглеждат извън контекста или неуместни и се нуждаят от внимателен подбор.

Цени

Безплатен план: Пренаписване на 10 изречения дневно на един акаунт. Предлага по 10 възможности за всяко изречение.

Премиум – $119.88 / на година или (по-скъпо) по $24,99 на месец: Пренаписване на неограничено количество текст. Различни стилове на пренаписване. Пренаписване на параграфи. Премиум поддръжка.

Има и премиум акаунт за екипи.

Виж още: Превод на PDF, DOC, DOCX и други формати документи онлайн

Заключение

Категорията инструменти AI за писане е претъпкана. А и те са в постоянно развитие. В резултат имаме наситеност на техните съобщения.

Wordtune се опитва да има силна стратегия за диференциация, за да се открои от всички останали. Той е отличен за неговорещите английски език, които използват английски за работа. С участието на възможностите на разширението (безплатни и платени) почти навсякъде в онлайн редактори и преводачи, Wordtune облекчава значително техните задачи.

Посетителите на приложението могат да използват демонстрация на възможностите му на сайта. След това те могат да се регистрират и да използват ограничената версия безплатно. В крайна сметка, ако харесат Wordtune, могат да платят, за да получат всички функции.

Това е разликата с инструментите от затворен тип, които техните конкуренти предлагат. Хората не искат да бъдат принуждавани да създават акаунт за инструмент, за който не са сигурни, че е подходящ за тях.

Приложението е много подходящо освен за несигурни с естествения английски език и за учителите, които се фокусират върху бизнес английски.

В социалните мрежи Wordtune действа на всяка съществуваща платформа, с изключение на YouTube, което би трябвало да поправят.

Ако ви е харесала публикацията, споделете я:

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.