Как да създадеш пост в Instagram от Twitter с Twimmage

Как да създадем пост в Instagram от Twitter с Twimmage-

С това приложение можеш да създадеш пост в Instagram, превръщайки твоя туит в красиво изображение.

Публикацията е обновена на 30.05.2020.

Ако активно следваш и публикуваш в Twitter и искаш да споделиш някои от интересните си постове там в Instagram, този инструмент ще ти помогне.

Как с Twimmage от браузъра на PC можеш да създадеш пост в InstagramTwimmage е приложение за мобилни платформи и уеб услуга, която украсява публикациите в Twitter и ги прави достойни за публикуване в Instagram.

За да започнеш, трябва да изтеглиш Twimmage или да влезеш в него. След това ще видиш списък с най-новите си туитове. Ще покажа примера на уеб версията.

Как да създадем пост в Instagram от Twitter с Twimmage-1-

Кликни върху бутона Create и в редактора задай изгледа на публикацията в Instagram.

Twimmage-2

След като кликнеш върху Save, получаваш изображение, което можеш да свалиш и директно да създадеш пост в Instagram.

Twimmage-3

Ако кликнеш на Grid, горе вдясно след като си влязъл в Create, имаш възможност да избираш и смяна на стила на поста, който си изкопирал от Twitter:

Twimmage-4

Как действа Twimmage в Android

Да го използваш като мобилно приложение, когато искаш да създадеш пост в Instagram от твой туит, е още по-лесно и директно:

В мобилното приложение на Android на първия ред напиши своето Twitter име или Twitter URL. След като се покаже твоят акаунт, кликни на View и избери туит за показване в Instagram. Избери също и декорацията, която ти харесва и кликни на Instagram бутона или на Share бутона, за да поместиш изображението директно в Instagram или съответно да го споделиш в друга социална мрежа: Facebook, Pinterest, Whatsapp, Email. Кликвайки на More…, имаш възможност да използваш с това изображение други приложения от твоя Android. Като оформление на картинката пък, ти се показва възможност за макет пейзаж или макет портрет – за телефон. Ето пример за втория:

Twimmage-5

Заключение

Twimmage може да бъде използвано като уеб, Android и iOS приложение.

100%безплатно.

Моят коментар: Много удобно, бързо и лесно за работа. Необходимо, ако използваш и двете социални мрежи и би ти харесвало да публикуваш от Twitter направо в Instagram.

Линк към уеб приложението: Twimmage.

Надявам се да се забавляваш добре с възможностите на Twimmage.

Ако ви е харесала публикацията, споделете я:

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.