36 изключително полезни разширения на Chrome за уеб разработчици

Супер колекция от разширения за браузър Chrome, Opera, Edge, които са за разработчици, но много от тях са полезни и за неспециалисти.

Разширенията добавят допълнителни характеристики и функции към твоя браузър, подобрявайки работата или процесите. С помощта на специални разширения уеб разработчиците спестяват време и разходи, тъй като много от тези изключително ефективни инструменти са безплатни. Някои са отнасят за външното оформяне на уеб страницата, други са в помощ на технологията зад нея. Помагат за изграждането и оптимизирането на онлайн продуктите. Тъй като повечето разработчици предпочитат да използват браузъра Chrome, аз подготвих списък с най-добри разширения за Chrome за уеб разработчици.

Изключително полезни разширения на Chrome за уеб разработчици
Изключително полезни разширения на Chrome за уеб разработчици

Защо пиша точно за разширения за Chrome?

Отговорът е лесен. От пускането си през 2008 г. браузърът Chrome отбеляза експоненциален растеж и прием в своята потребителска база. Chrome има вече над 68% пазарен дял на браузъри в световен мащаб. С увереност може да се каже, че повечето уеб разработчици предпочитат да използват Chrome. Аз използвам освен Chrome и други браузъри като Opera с предимство, и Edge. Но те са надградени на същия проект с отворен код, който стои зад Google Chrome – Chromium. Т.е. могат да използват с малки изключения същите разширения.

И да започвам със списъка.

1. Ghostery

Разширение за Chrome Ghostery
Разширение за Chrome Ghostery

Ghostery е страхотно разширение на Google, което открива тракери, пиксели и всякакви други вградени фрагменти в уебсайт. Веднага виждаш кои добавки и тракери са инсталирани на уеб страницата, която си посетил. Най-големият актив на уеб програмиста може да бъде скоростта на неговата система. Ghostery е мощен плъгин, който блокира всички реклами, скриптове, изображения, рамки и вграждания от компании, на които нямаш доверие. Това ускорява производителността. Можеш да сърфираш по-бързо, като същевременно защитаваш поверителността си. Не е необходима регистрация, за да го използваш.

Въпреки че Ghostery не предоставя полезни инструменти за уеб разработка, той поддържа твоето сърфиране чисто и прави всичко по-бързо.

Иди на разширението Ghostery.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

2. Wappalyzer

Разширение за Chrome Wappalyzer
Разширение за Chrome Wappalyzer

Wappalyzer е ефективен инструмент, който подобно на Ghostery, ти позволява да идентифицираш софтуер, който е инсталиран на всеки конкретен уебсайт – рамки, езици, видео плейъри и т.н.

Само с едно щракване можеш да откриеш езиците за програмиране, базите данни, уеб услугите, управлението на съдържанието, сървърния софтуер, инструментите за анализ, платформите за електронна търговия, плъгините, уиджетите, JavaScript библиотеки и цял набор от други приложения. Ако искаш да знаеш тайните зад дадена страница, това е един от начините да разбереш.

Просто инсталирай разширението, избери го, докато си на желаната уеб страница и ще се появи изскачащ прозорец, подчертаващ всички разпознаваеми приложения, работещи на тази страница.

Иди на разширението Wappalyzer.

3. Web Developer

Разширение за Chrome Web developer
Разширение за Chrome Web Developer

Това разширение ще ти даде инструменти, за да можеш да правиш много по-сложни тестове, например премахване на CSS, премахване на JavaScript, изображения, забрана на бисквитки, форми, рамки и много други.

Веднъж инсталиран, Web Developer е достъпен чрез малката икона на зъбно колело в лентата с инструменти. След като я кликнеш, трябва да видиш малък падащ прозорец с набор от опции, организирани в раздели. Избери раздел за достъп до инструментите в него.

Иди на разширението Web Developer

4. You.com

Разширение за Chrome You.com
Разширение за Chrome You.com

Това е търсачка, предназначена за програмисти, която можеш да добавиш като разширение към Google. Когато търсиш нещо, тя подчертава страници като stackoverflow, и ти дава някои примерни кодове за това, което търсиш.

Можеш да търсиш в 4 различни търсачки с това разширение:

 • You.com: частна търсачка без реклами, която можеш да персонализираш със 150 приложения.
 • You.com/code: търсачка за кодиране, създадена по поръчка, за да включва 20 ресурса за кодиране.
 • Стандартни търсачки като Google и DuckDuckGo.

Иди на разширението You.com.

5. Lighthouse

Разширение за Chrome Lighthouse
Разширение за Chrome Lighthouse

Това разширение ще ти помогне бързо да тестваш уеб страница за SEO, оптимизация, добри практики, достъпност и т.н., в допълнение към това, че ще ти даде съвет как да коригираш проблемите.

Разширението оказва голяма помощ за разработчиците. С негова помощ се подобрява производителността и качеството на уеб страниците. Бързите тестове и одити на уеб страницата генерират отчет, който помага да се идентифицират слабите места.

Можеш също да стартираш Lighthouse чрез Панел за одити на Chrome DevTools (DevTools Audits panel). Пряк път за отваряне на DevTools: F12.

Lighthouse чрез Панел за одити на Chrome DevTools (DevTools Audits panel)
Lighthouse чрез Панел за одити на Chrome DevTools (DevTools Audits panel)

* Кратко ръководство за използване на Lighthouse:
https://developers.google.com/web/tools/lighthouse/

* Преглеждай и споделяй отчети онлайн:
https://googlechrome.github.io/lighthouse/viewer/

* Източник и подробности за Github:
https://github.com/GoogleChrome/lighthouse

Иди на разширението Lighthouse.

6. CSS Peeper

Разширение за Chrome CSS Peeper
Разширение за Chrome CSS Peeper

CSS Peeper е програма за преглед на CSS, пригодена за дизайнери. Това разширение ще ти даде много инструменти за по-задълбочен тест на страницата. То съдържа инструменти като премахване на CSS, показване на alt атрибути, премахване на Javascript.

Иди на разширението CSS Peeper.

7. CSS Viewer

Разширение за Chrome CSS Viewer
Разширение за Chrome CSS Viewer

CSSViewer е проста програма за преглед на свойства на CSS. Може би едно от най-полезните разширения на Chrome за уеб разработчици. Тя предоставя плаващ панел, който отчита идентичността на секцията, върху която е поставена мишката, заедно с атрибути те за шрифт, текст, цвят, фон, кутия, позициониране и ефекти. CSS Viewer предоставя бързо основната CSS информация, от която се нуждаеш.

Иди на разширението CSSViewer

8. Window Resizer

Разширение за Chrome 
 Window Resizer
Разширение за Chrome Window Resizer

Разширението Window Resizer ти позволява да промениш размера на прозореца на браузъра си в движение, имитирайки различни резолюции на екрана. Това го прави много полезно за уеб разработчиците да тестват своите оформления, особено докато работят с адаптивен дизайн. Щракването върху иконата в лентата с менюта създава падащо меню с размери на прозорец, който покрива повечето стандартни мобилни устройства, таблети и настолни компютри и има опции за добавяне на персонализирани размери. Разширението има опция за експортиране на настройките и импортирането им на друг компютър.

Хубавото на Window Resizer е, че той предлага опция за стартирането му като изскачащ прозорец, което ти позволява да превключваш между различни разделителни способности на екрана и да видиш дали твоите медийни точки на прекъсване работят според очакванията. Освен това можеш също да завъртиш екрана си и да персонализираш предварително зададените настройки.

Иди на разширението Window Resizer.

9. ColorPick Eyedropper

ColorPick Eyedropper е много чист селектор с увеличен мащаб за уеб страници. Това е полезно разширение за разработчици на Chrome, защото може бързо да идентифицира всеки цвят на всяка уеб страница и да увеличи мащаба.

След като инсталираш ColorPick Eyedropper в браузъра, избери иконата на цветното колело, за да го активираш. Курсорът ще се промени на мерник; маркирай секцията, която искаш да идентифицираш, и ще видиш RGB и шестнадесетичната стойности да се появят вдясно на екрана.

Иди на разширението ColorPick Eyedropper.

10. ColorZilla

Colorzilla е инструмент за избор на цвят, история на цветовете, CSS анализатор на градиенти и т.н. Това е отлично разширение за Chrome за уеб разработчици или дизайнери, за да избират директно цвета и да го използват в дизайна или работата си.

Това и горното разширение са едни от най-използваните разширения на Chrome за уеб разработчици.

Иди на разширението ColorZilla.

11. Generator Lorem Ipsum

Разширение за Chrome Generator Lorem Ipsum
Разширение за Chrome Generator Lorem Ipsum

Генераторът на lorem ipsum прави това, което казва името му. Предоставя лесен и бърз начин за създаване на текст по подразбиране. Ако имаш нужда от текст по подразбиране като контейнер, това е разширението, което ти е нужно.

Инсталирай разширението, избери го в рамките на определената страница, определи колко копия на Lorem Ipsum искаш да генерираш и го копирай от прозореца. Постави го на страницата и това е всичко.

Иди на разширението Lorem Ipsum Generator.

12. Corporate Ipsum

Разширение за Chrome 
 Corporate Ipsum
Разширение за Chrome Corporate Ipsum

Corporate Ipsum е популярна алтернатива на Lorem Ipsum Generator. Ако твоят клиент е по-придирчив към текста на контейнера или искаш да има повече усещането за бизнес уебсайт, това е точното разширение. То генерира lorem ipsum, но с корпоративен привкус.

Работи като генератора на Lorem Ipsum. Инсталирай разширението, отвори страницата си, избери иконата и ѝ кажи колко копия да генерира. Това е бърз и лесен начин за генериране на по-ориентиран към бизнеса текст на контейнер.

Иди на разширението Corporate Ipsum.

13. Clear Cache

Колко пъти си променял настройка в сайт и си се чудил защо промяната не е отразена на екрана? Не си сам в тези истории, случва се на всички. Ето защо Clear Cache е толкова полезно разширение за разработчици на Chrome.

То ти позволява да изчистиш кеша от лентата с инструменти. Работи „зад кулисите“, което означава, че няма изскачащи или диалогови прозорци за потвърждение, които да те разсейват. Може да се персонализира по отношение на това колко данни искаш да изчистиш, включително кеш на приложения, изтегляния, файлови системи, данни за формуляри, история, локално хранилище, пароли и много други.

Иди на разширението Clear Cache.

14. JSON Viewer

На който и да е разработчик работата с JSON данни понякога може да бъде трудна. Разширението за преглед на JSON осветява и систематично структурира данните, за да улесни работата с тях.

JSON Viewer помага за управление на JSON данни в бързо разпознаваем йерархичен изглед в прозорец на браузър. Работата с необработени JSON данни е добра, когато имаш време, но използването на тази добавка прави кода по-лесен за бързо усвояване и използване.

Иди на разширението JSON Viewer.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

15. JsonDiscovery

JsonDiscovery е мощно разширение за преглед на JSON. Има много подобни разширения, но функциите, които JsonDiscovery има, го правят различно от другите.

Функции:

 • Показване на JSON като интерактивно дърво с подчертаване;
 • Лесно копиране на обект или масив в клипборда;
 • Означение на структурата на данните (като в TypeScript);
 • Трансформация на данни със заявка с помощта на Jora, предложения за въвеждане на заявка;
 • Персонализиране на представянето на JSON данни (с помощта на таблици, списъци и т.н.);
 • Персонализиране (отчет) споделяне чрез връзка;
 • Работи на всяка страница с валиден JSON – типът URL/съдържание няма значение;
 • Работи офлайн (не изпълнява никакви мрежови заявки);
 • и др.

Иди на разширението JsonDiscovery.

16. BrowserStack

Разширение за Chrome BrowserStack
Разширение за Chrome BrowserStack

Ефективно и мощно разширение за уеб разработчици, облачна платформа за уеб и мобилно тестване, операционни системи и реални мобилни устройства. Позволява да тестваш работата си на всеки възможен браузър и операционна система при поискване.

Този плъгин предоставя реални устройства за тестване, а не емулатори / симулатори . Той стартира нови тестови сесии на реални браузъри с няколко кликвания. Можеш също така да стартираш до 12 браузъра за лесен достъп, да превключваш между браузъри и да отделяш по-малко време за цялостния процес на тестване, като използваш разширението за Chrome.

Позволява ти да тестваш отзивчивостта на твоята уеб страница или приложение и да проверяваш потребителското изживяване в реално време, за да регистрираш евентуални грешки.

За да използваш интеграцията:

1. Инсталирай разширението на браузъра.

2. Отвори уеб страницата, която искаш да тестваш и кликни върху логото на BrowserStack в лентата с инструменти за разширение.

3. Избери комбинацията браузър и устройство, на която искаш да тестваш.

Забележка: Тестерите се нуждаят от акаунт в BrowserStack, за да използват разширението за Chrome. Регистрирай се безплатно  директно от разширението.

Иди на разширението BrowserStack.

17. Lambda test

Разширение за Chrome Lambda test
Разширение за Chrome Lambda test

Lambda Test позволява на разработчиците и тестерите да извършват кръстосано тестване на уеб браузъри и операционни системи с различни екранни разширения.

Основни функции:

 • Проверка на скоростта на реакция на всички размери на екрана;
 • Отстраняване на грешки в реално време;
 • Екранни снимки и видеозапис;
 • Ясни и полезни дневници на сесии;
 • Интелигентно визуално регресионно тестване;
 • Онлайн тестване за съвместимост на браузъра;
 • LambdaTest може лесно да се интегрира със следните инструменти: Jira, Slack, Asana, Github, Gitlab, Bitbucket и др.

Иди на разширението Lambda test.

18. EditThisCookie

 Разширение за Chrome EditThisCookie
Разширение за Chrome EditThisCookie

EditThisCookie е полезно разширение, мощен мениджър на бисквитки. С него можеш лесно да изтриваш, добавяш, променяш, търсиш и блокираш бисквитки.

Ключови характеристики :

 • Редактиране на бисквитки;
 • Търсене на бисквитки;
 • Блокиране на бисквитки;
 • Експорт/Импорт на бисквитки във формат JSON;
 • Импортиране на cookies.txt.

Иди на разширението EditThisCookie.

19. GoFullPage

Разширение за Chrome 
 GoFullPage
Разширение за Chrome GoFullPage

С това разширение разработчиците могат да правят екранни снимки на работата си и да я изпращат на ръководителя на екипа за одобрение или в други подобни случаи. Това разширение е предпочитано, тъй като опростява и ускорява процеса на правене на екранни снимки.

Основни функции:

 • Бързо и лесно, с едно кликване се заснема цялата уеб страница;
 • Притежава точност;
 • Изтегляне на екранна снимка в JPG, PNG, PDF и др.

Иди на разширението GoFullPage.

20. Lightshot

Разширение за Chrome 
 Lightshot
Разширение за Chrome Lightshot

Lightshot е още едно от онези разширения за разработчици на Chrome, които могат да бъдат полезни за всички. Използва се за екранни снимки и анотации върху тях.

След като го инсталираш, отвори страницата, която искаш да заснемеш, избери иконата на перо. Плъзни и пусни курсора върху областта, която искаш да заснемеш. Избери от изскачащото меню, което се появява, какви действия искаш да извършиш върху екранната снимка и я запази.

Иди на разширението Lightshot.

21. WhatFont

Разширение за Chrome 
 WhatFont
Разширение за Chrome WhatFont

WhatFont е просто, но елегантно разширение за Google Chrome. То позволява на разработчиците бързо да идентифицират шрифтовете, използвани на конкретен уебсайт. Всичко, което трябва да направиш, е да поставиш курсора на мишката върху съдържанието на уеб страницата и ще видиш изскачащ прозорец с информация за шрифтовете.

Разширението помага за идентифициране на стила, размера, теглото и цвета на текста.

Иди на разширението WhatFont.

22. Fonts Ninja

Fonts Ninja работи по подобен начин на WhatFont за идентифициране на шрифтове в уеб страница. Това е полезна алтернатива, ако WhatFont не работи за теб по някаква причина. Има по-малък интерфейс.

Инсталирай разширението и ще видиш малка зелена икона на нинджа в лентата с инструменти. Отвори уеб страница в Chrome, избери иконата и задръж курсора на мишката върху шрифт, който искаш да идентифицираш. Ще се появи изскачащ прозорец за преглед на страницата и отделен изскачащ прозорец над маркирания шрифт.

Иди на разширението Fonts Ninja.

Подобно разширение е и Font Finder.

23. Perfect Pixel

Разширение за Chrome Perfect Pixel
Разширение за Chrome Perfect Pixel

PerfectPixel позволява на разработчиците и дизайнерите на маркиране да поставят полупрозрачно наслагване на изображение върху горната част на разработения HTML и да извършват съвършено пикселно сравнение между тях.

Функции:

 • Поддръжка на множество слоеве;
 • Обръщане на слоя и мащабиране;
 • Отделни слоеве за всеки уебсайт;
 • Слоевете се запазват между сесиите на сърфиране;
 • Минималистичен и лесен за използване потребителски интерфейс;
 • Поддръжка на качване на файлове с плъзгане и пускане, поставяне от URL, поставяне от клипборда;
 • Клавиши със стрелки на клавиатурата и поддръжка на колелце на мишката;
 • Разширението работи с file:// scheme (локални файлове).

Иди на разширението Perfect pixel.

24. Dimensions

Dimensions е динамична мярка, която използва мишката. Това е много полезно разширение за разработчици на Chrome, когато искат да измерват разстоянието, размерите, празнините между елементите на страницата и всичко друго, което се вижда на уеб страницата.

Веднъж инсталирано разширението, ще се вижда малка икона с кръст на лентата с инструменти. Когато я избереш, ще видиш на екрана кръст. Премести го там, където искаш да измериш разстоянията.

Иди на разширението Dimensions.

25. Page Ruler

Разширение за Chrome Page Ruler
Разширение за Chrome Page Ruler

Page Ruler е подобен на Dimensions по това, че е динамично разширение за измерване. Dimensions може да измерва височината и ширината на елементите, а Page Ruler е по-полезен за измерване между тях.

Когато трябва да измериш нещо, избери иконата на линийка, така че да стане оранжева. Страницата избледнява, което ти позволява да начертаеш елемента, който искаш да измериш. След това разширението ще представи точните измервания на елемента в малко изскачащо поле до него.

Иди на разширението Page Ruler.

26. HTML Validator

Разширение за Chrome HTML Validator
Разширение за Chrome HTML Validator

HTML Validator е бърз инструмент за проверка на твоя HTML код, синтаксиса на твоите HTML5 страници в браузъра. Има стотици HTML инструменти, но HTML Validator е наистина полезен за бързо валидиране на маркирането в браузъра.

Броят на грешките на HTML страница се вижда с икона в лентата на състоянието на браузъра. Подробностите се виждат в инструментите за разработчици.

Има и автоматичен бутон Clean up, който ще се постарае да ти предложи почистена версия на твоята страница, без грешки.

Разширение за Chrome HTML Validator, бутон Clean up
Разширение за Chrome HTML Validator, бутон Clean up

Иди на разширението HTML validator.

27. Redux DevTools

Redux DevTools е специално разширение за браузър, което ти позволява лесно да отстраняваш грешки в редуцирани приложения.

Основни функции:

 1. Лесни и лесни за проследяване действия;
 2. Интуитивен и разбираем интерфейс;
 3. Можеш да видиш цялото хранилище на приложението.

Иди на разширението Redux DevTools.

28. Check My Links

Разширение за Chrome Check My Links
Разширение за Chrome Check My Links

Разширението прави точно това, което казва. Check My Link обхожда твоята уеб страница, за да покаже дали има повредени връзки и проверява за валидни и пренасочени връзки. Може да се използва лесно и може да бъде много полезно за поддържане на стандартите за SEO на твоята уеб страница.

След инсталирането му в Chrome, трябва да видиш малка икона на отметка в лентата с инструменти. Зареди страницата си, избери иконата и ще се появи изскачащ прозорец с всички оценени връзки. В зависимост от размера на страницата това може да отнеме няколко секунди, но работи безупречно.

Иди на разширението Check My Links.

29. JavaScript and CSS Code Beautifier

Разширение за Chrome JavaScript and CSS Code Beautifier
Разширение за Chrome JavaScript and CSS Code Beautifier

Като уеб разработчик често искаш да провериш източника на всяка уеб страница. Това разширение помага да се разкраси кода и да се подреди по начин, който може да бъде разбран. Работата се улеснява.

Иди на разширението JavaScript and CSS code beautifier.

30. Session Buddy

Session Buddy е общ инструмент, полезен за разработчици и всеки тип уеб потребител. Това е инструмент за „запазване за по-късно“, който може да запази всички отворени раздели в една сесия за по-късен достъп. Полезен е за случай, когато попаднеш на нещо, което искаш да прочетеш по-късно. Използва се за увеличение на продуктивността, ако използваш няколко раздела.

След като Session buddy бъде инсталиран, избери малката икона от лентата с инструменти, за да видиш всичките си отворени раздели. Можеш да избереш иконата след срив на браузъра, за да възстановиш всички раздели и да запазиш сесията за зареждане по-късно.

С помощта на функциите за търсене можеш лесно да намериш това, което търсиш в отворени или запазени раздели.

Иди на разширението Session Buddy.

31. Githunt

Githunt е полезен, ако прекарваш много време в GitHub в търсене на нови проекти, върху които да работиш. Вместо да зависи от емисията за актуални проекти на GitHub, това разширение за разработчици на Chrome го извежда на преден план, като подчертава всички актуални проекти в нова област на раздел в твоя браузър.

Можеш да търсиш проекти на различни езици, да прочетеш кратко описание на проекта и броя текущи отворени въпроси. След това можеш просто да избереш проекта в раздела, за да отидеш на него и за допълнителна проверка.

Иди на разширението Githunt.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

32. React Developer Tools

React Developer Tools са специално за React JavaScript библиотеката с отворен код. Ако работиш с React, това разширение ти помага да инспектираш библиотеката според нуждите.

Инсталирай разширението в браузъра и ще видиш две икони, които се показват в лентата с инструменти на Chrome. Единият е за Components, а другият за Profiler. Компонентите ти показват какво използва React на страницата, а Profiler ти показва данни за ефективността.

Иди на разширението React Developer.

33. UX Check

UX Check е анализатор на използваемостта, който оценява страница с помощта на 10 евристики на Nielsen. Той може бързо да подчертае потенциални проблеми с използваемостта и позволява да се добавят бележки, да се правят екранна снимка и да се експортират констатациите, готови за споделяне в рамките на екипа.

UX Check е много ефективен начин за извършване на леко потребителско тестване, без да се навлиза в твърде много подробности. Идеален като тест за първо преминаване преди предаване на проект за пълно тестване.

Иди на разширението UX Check.

34. Web Developer Checklist

Разширение за Chrome Web Developer Checklist
Разширение за Chrome Web Developer Checklist

Контролен списък за уеб разработчици е разширение за разработчици на Chrome и представлява контролен списък с всички неща, които трябва да бъдат изпълнени на страница преди публикуване. Много полезна добавка за заети разработчици.

Инсталирай разширението и ще видиш икона на код да се появява в лентата с инструменти. Избери го, докато си на страницата и ще се появи изскачащ прозорец с най-добри практики, които трябва да изпълниш преди публикуване. Те включват SEO, мобилни, използваемост, достъпност, социални, производителност и други избираеми мерки.

Иди на разширението Web Developer Checklist.

35. Checkbot: SEO, Web Speed & Security Tester

Checkbot е подобен на Web Developer Checklist по това, че проверява страница за връзки, грешки, сигурност, производителност, SEO и редица други съображения. Това е много полезен инструмент.

Checkbot се инсталира по същия начин като всички разширения. Избери синята икона, за да изведеш страничната лента. Използвай менютата, за да избереш типа тест, който искаш да извършиш, и резултатите ще бъдат показани на страницата.

Иди на разширението Checkbot.

36. Daily.dev The Homepage Developers Deserve

Разширение на Chrome Daily.dev
Разширение на Chrome Daily.dev

Daily.dev не е инструмент за производителност сам по себе си, но прави живота много по-лесен. Това е агрегатор на новини, който е специализиран в новини за развитие. Той показва страница, пълна с новини, публикации в блогове и полезни страници по избраната от нас тема.

Daily действа като начална страница и агрегатор на новини. Избери елемент от страницата, за да посетиш неговата страница. Всеки се отваря в нов раздел и е смесица от новини, рецензии, съвети, инструкции и всички добри неща, които те карат да растеш като разработчик Това е отлично разширение, което да използваш, ако искаш да си в течение.

Иди на разширението Dayly.dev.

Заключение

Споделих разширения, които сама изпробвах, но ако смяташ, че съм пропуснала някой полезен инструмент, не се колебай да оставиш коментар. Сподели опита си от използването на разширения, тези или извън този списък.


Exclamation mark

Препоръчани ресурси:

Най-добрите безплатни разширения за браузъри за преобразуване на текст в аудио

11 безплатни приложения за красиви екранни снимки – скрийншоти

Преобразуване на текст в аудио онлайн с видеоклип на аватар (Text-to-Speech)

Ако ви е харесала публикацията, споделете я:

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.