Сигурен онлайн бележник ThoughtPad, за твоите мисли и идеи

Необходимият сигурен онлайн бележник

Случвало ли ти се е и на теб да искаш да запишеш нещо набързо, докато си в интернет ? Просто ей така, записваш и то остава и като изключиш компютъра. Рефлексът е да го запишеш на листче хартия. Но после не го намираш.

Публикацията е обновена на 21.09.2021.

Ето един сигурен онлайн бележник, за да записваш своите мисли, изникнали идеи – ToughtPad.

Сигурният-онлайн-бележник-

Източник Product Hunt

Виж още: Най-добрите текстови редактори онлайн за създаване на цифрови документи

ThoughtPad е малко HTML / jQuery базирано уеб приложение. В него можеш да споделиш своите мисли и те автоматично и мигновено се запазват. Всички данни, които пишеш, са в браузера на твоя компютър. Те не отиват и на сървър, така че като изтриеш написаното, всичко е изчистено окончателно. Или ако си почистиш браузера (бисквитките), информацията ще бъде изтрита.

Сигурност за нахвърляните идеи, мисли, списъци и каквото друго имаш на ум. Не е необходимо да се зарегистрираш или да отваряш някое приложение.

Просто отиваш на ThoughtPad (запазваш го на удобно място, за бързо отваряне).  Пишеш веднага, без страх, че ще загубиш нещо, защото постоянно се записва автоматично. Има възможност да разпечаташ писанията си в .txt файл по всяко време или да го пратиш по имейл.

Интерфейсът на инструмента, е ултра минималистичен: сив на бял фон. Горе вдясно се появява времето на последното автоматично архивиране. Забележи, че може да се пише с различна азбука, дори компютърен код.

100%безплатно.

Моят коментар: Отличен онлайн бележник, удобно средство за всеки блогър, журналист, писател. За всеки, който работи с компютър и му е необходим супербърз и семпъл инструмент, където да нахвърля нови мисли и идеи. Няма нужда от обучение.

Началната снимка е част от дневник от неидентифицирано британски офицер служил под командването на генерал Монсън, датирана от 7 юли 1804 г., фотография от Дженифър Чан

Ако ви е харесала публикацията, споделете я:

2 Коментари

Оставете коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.