StartupLister-намери всички сайтове,където да съобщиш за своя нов продукт

Startuplister Startup

Сайтът предлага достъпен публичен списък на най-добрите уеб сайтове и директории, в които можеш да представиш нови продукти, уеб инструменти и апликации, софтуер.

След като си разработил своя продукт, за да намериш нови клиенти и нови контакти, трябва да го предложиш и придвижиш на пазара. Това е важният пункт и има много различни методи, за да го изпълниш.

Startuplister е един комплект от услуги, представящ историята и продукта на твоята стартъп на различни директории и блогове и на съответните журналисти.

Тя ти помага да генерираш трафик и представяне пред света, като ръчно вмъква продукта ти в повече от 40 технологични сайта – директории, ревю сайтове, блогове и общности от сектора. В допълнение, те за определено време го споделят в своите социални мрежи.

Естествено, да оставиш това да го прави някой друг вместо теб, да намали усилията ти, струва и пари.

Предлагат се 3 плана. Базовият е 89$. В по-скъпия план от 299$ се изготвя списък с резултатите на твоята стартъп за всички журналисти, които покриват сектора. Продутът ти се представя на 80 директории, споделянето в социалните мрежи е двойно по всички показатели-време, брой, последователи. Достатъчно е само да се попълни и предаде модул.

И двата плана имат промоция на твоята стартъп с техни newsletter на около 3 000 абоната.

Безплатна част

Има и една хубава безплатна част от сайта – списък на 85 директории, в които можеш сам да представиш своя продукт. Освен това този списък може да се разгледа и като място за информация и вдъхновение, за нови идеи.
Линк към сайта, по-точно към частта със списъка на директориите.

100%безплатен е достъпът към списъка.

Моят коментар: Супер полезен списък, за да предлагаш своя продукт, уеб инструмент, апликация, софтуер.

Подобен инструмент за представяне на стартъп – Promotehour. Също платен и също с безплатен списък на 50 директории.

Бонус: няколко вдъхновяващи мисли за startup.

„Don’t find customers for your products, find products for your customers.“ – Seth Godin – Не намирай купувачи за своите продукти, намери продукти за своите купувачи.

People do not buy goods & services. They buy relations, stories & magic.“ Seth Godin – Хората не купуват стоки и услуги. Те купуват отношения, истории и магия

StartupLister-намери-всички-сайтове-за-стартъп-
„Да напишеш код ? Това е лесната част. Да предадеш твоето приложение в ръцете на потребителите и да създаваш приложения, които хората всъщност искат да използват – това вече е трудното.“

 

 

 

 

 

2 Коментари

  1. Да,много е вярно .
    Харесва ми :’Не намирай купувачи за своите продукти, намери продукти за своите купувачи.’

Оставете коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.