6 най-добри онлайн създатели на анимация и невероятни видеоклипове с безплатни планове

Когато създаваш анимации онлайн, трябва да търсиш високо качество. Това става с добри инструменти. Тук ще ти покажа колекция от най-добри създатели на онлайн анимация.

Публикацията е обновена на 19.11.2022.

Анимациите са ефективен, забавен и лесен за разбиране начин за споделяне на бизнес идея или сложна концепция. Внимателно изработеното анимирано видео ще представи визуално идеята ти и ще ѝ даде живот, като привлече и забавлява твоята публика. Добрата новина е, че не е необходимо да инвестираш огромно количество ресурси, за да имаш професионална анимация.

Сега можеш да избираш между тези онлайн аниматори, за да направиш безплатни анимирани видеоклипове.

Най-добри онлайн създатели на анимация
Най-добри онлайн създатели на анимация с безплатни планове

6 най-добри онлайн създатели на анимации

Анимираните изображения винаги привличат хората, така са устоени нашите мозъци. Те могат да направят сайта да изглежда по-съвременен, по елегантен. Добре подбрана анимация може да даде допълнително подсилване на марката, да разкаже нейната история по забавен начин или да участва в документални видео за обясняване на използването на нейните продукти. Подходящи анимации в eCommerce сайтовете може да са успешна реклама.

1. Renderforest

Renderforest за онлайн анимация
Renderforest за онлайн анимация

Renderforest дава своя принос в развитието на бизнеса ти, като ти дава възможност да създаваш HD 720 видеоклипове, брандиране, презентации и графики.

Безплатният план предоставя 500 MB място за съхранение, създаване на видеоклипове, достъп до хиляди шаблони, сцени и предварително зададени настройки на мобилно устройство или в мрежата, създаване на PNG лого. Има ограничено количество кадри и изображения.

С около 200 видео шаблона можеш да стартираш видеоклипа си много лесно. Базираните в облак инструменти ти позволяват да коригираш сцени, да променяш текста и да създаваш страхотно анимирано съдържание. Има видео инструментариум за обяснение, който малките предприятия ще намерят за много полезен.

2. Animatron

Animatron онлайн анимация
Animatron онлайн анимация

С този инструмент ще грабнеш вниманието с анимирани рекламни банери. Можеш да обучиш потенциалните си клиенти с обяснителни видеоклипове. Ще имаш възможност да продаваш с видео каталози и демонстрации, да разказваш по интересен анимиран начин твоята бизнес история.

Библиотеката се състои от 500K видеоклипове, аудиозаписи и снимки, 200 предварително анимирани комплекта за плъзгане и пускане.

Има стил на анимация на бяла дъска.

С безплатния план можеш да изпробваш всички функции, да научиш основите на анимацията и редактирането на видео и да споделяш своите филми.

3. Moovly

Moovly онлайн анимационни видео
Moovly онлайн анимационни видео

Мисията на този онлайн инструмент е да даде възможност на всеки да създава завладяващо мултимедийно съдържание, по достъпен, интуитивен и прост начин.

Moovly е един от малкото онлайн аниматори, които имат пълна интеграция на близо 175 милиона цифрови активи, които се намират в Shutterstock. Можеш лесно да създаваш видеоклипове за продажби, маркетинг, бизнес или образование.

Избери от шаблоните, преди да започнеш видеоклипа си. Персонализирай съдържанието лесно с помощта на вградения инструментариум.

4. Animaker

Animaker онлайн анимация
Animaker онлайн анимация

Мисията на този инструмент е да създаде вътрешно студио за една компания, което да не изяжда всичките ѝ приходи. Творческите инструменти могат да бъдат използвани за създаване на видеоклипове в различни стилове, които включват 2D, 2.5D, ръчна изработка, инфографика, типография и анимация на бяла дъска.

Една от най-лесните онлайн програми за използване, в случай, че искаш да създаваш анимирано съдържание. Дори и да си без опит, можеш да измислиш забавен и професионално изглеждащ видеоклип за твоя бизнес.

В безплатния план, който естествено е много ограничен, остава долу вдясно логото на инструмента.

5. Powtoon

Powtoon онлайн анимационни видео
Powtoon онлайн анимационни видео

Powtoon има безплатна опция, като подчертава, че това е най-добрата безплатна опция за софтуер за анимация, ако искаш да правиш обяснителни видеоклипове,YouTube анимирани видеоклипове, социални видеоклипове, видео уроци или просто анимирани клипове.

Ето какво предлага безплатният план:

  • Опростен потребителски интерфейс.
  • Библиотека за стилове и обекти.
  • Музикална библиотека
  • Анимирани видеоклипове с обяснение с дължина до 3 минути в безплатната версия.
  • Създаване на неограничен брой анимирани презентации и видео проекти.
  • Експортиране на видеоклипове директно вYouTube, Facebook, Vimeo, Wistia и др.

6. Canva

Canva за създаване на видео анимации
Canva за създаване на видео анимации

Можеш да създадеш твоето чудесно анимирано видео за минути с безплатния производител на анимирани видеоклипове на Canva. С удобен за потребителя видео редактор и огромна колекция от видео шаблони, ще е лесно създаването на видео с интересни анимации за всеки проект и цел.

Можеш също да анимираш отделни елементи, текст и снимки в твоято видео. Освен това можеш да редактираш времето на всяка анимация за безупречно синхронизирано видео.

Избери си видео шаблон от галерията и го редактирай с помощта на онлайн създателя на анимационни видеоклипове. Накарай снимката си да се променя във видеоклипа, накарай текста си да се движи върху страницата или накарай илюстрациите си да изплуват в изгледа само с няколко кликвания.

Ако ви е харесала публикацията, споделете я:

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.