Голяма колекция от безплатни курсове за блогъри, маркетинг, SEO, графичен и уеб дизайн, програмиране

Голяма колекция от безплатни курсове за блогери, маркетинг, SEO, графичен и уеб дизайн, програмиране

Имаш свободно време? Трябва да останеш за известно време вкъщи? Искаш да усвоиш повече опит или нова професия, но нямаш възможност да отделиш бюджет? Затова съм тук – да ти покажа богатството на Интернет. Това е един списък с огромно количество безплатни курсове, уебинари, материали. Само да поискаш да учиш и да растеш.

Дойде ми идеята да направя този списък във вид на електронна таблица след като прочетох, че някои фирми са започнали да предлагат безплатно своите курсове по блогинг, SEO или маркетинг, за да помогнат на блогърите и собствениците на малък бизнес.

Курсове за блогове и маркетинг, които временно са безплатни

Ahrefs Academy

Предлага един чудесен курс за блогинг, който ще ти помогне да подобриш своя маркетинг на съдържание, да изясниш стратегията на своя блог, да го оптимизираш за търсачките, намирайки подходящите ключови думи. Ще те научи как да промотираш съдържанието си и да се класираш добре в Google.

Обикновено курсът струва много, но сега е временно безплатен.

Blitz Metrics

Академията им направи обучението си безплатно за ограничено време. Виждам, че все още има някои безплатни курсове.

Цялостно SEO обучение – Yoast

Създателите на известната приставка за WordPress SEO предлагат своето обучение безплатно, за да помогнат на собствениците на бизнес, засегнати от пандемията.

Do You Even Blog

Предлага безплатен курс за онлайн предприемачи, блогъри, подкастри и YouTubers, които искат да увеличат производителността и ефективността си. Курсът е полезен за много блогъри, които работят от дома си.

Blogging for Devs

Този безплатен имейл курс те учи как да стартираш блог за програмиране и как да го използваш, за да намериш клиенти, на които да продаваш своите консултации. Той се фокусира конкретно върху уменията, които са нужни за успешен блог.Някои други безплатни курсове

Envato

В блога на Envato.com ще намериш много ръководства по дизайн, уеб дизайн, видео и аудио, маркетинг.

HubSpot Academy

С безплатните онлайн курсове на HubSpot Academy ще получиш много знания и бизнес умения.

Тук, в тази електронна таблица, която съставих, ще намериш списък с много курсове на тема Блогинг, Маркетинг и SEO, Социални медии, Графичен дизайн, Уеб дизайн. В група Други курсове съм събрала платформи с безплатни курсове на различна тематика. Има и подбрани руски Telegram канали за любителите на Telegram. В тях ежедневно се публикуват много полезни курсове, уебинари, ръководства на различни теми.

Безплатни курсове

Заключение

На тази страница са изброени редица отлични курсове, които съм намерила. Ако знаеш за друг курс за блогове, маркетинг, SEO, графичен и уеб дизайн и др. моля, публикувай коментар под статията и аз ще го добавя към списъка.

Ако ви е харесала публикацията, споделете я:

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.