Генериране на HTML код (и не само) без да сме програмисти, с последния HTML генератор

Един последен генератор на HTML код, за тези които не знаят сами как да направят някоя малка промяна в кода на уеб страницата си.

Генериране на HTML код

Какво представлява генераторът на кодове

Разработчикът Jason Macfarlane  – се занимава с

  • Back end development
  • Front end development
  • Software development

и уеб дизайн. Предоставил ни е  този хубав сайт с приложения за генериране на уебсайт кодове. Конструиран е с AngularJS. Генерира CSS3, HTML5, Microdata, Open Graph тагове и Twitter Card тагове. С много приятен интерфейс.

Генериране на HTML код Ivytechnoweb.net 1

Уеб приложението позволява веднага да генерираме фрагменти (snippets) от HTML5 код за най-популярните нужди, без да е необходимо да сме програмисти.

Можеш да си генерираш бутони обикновени, с изображения, слайд на числа, избиране на файл, некоректен текст, вмъкване на код в текста, цветен фон на текст, кратко съдържание и много други.

Заключение

100% безплатен.

Моят коментар: Много полезен инструмент за начинаещи в програмирането. Бърз справочник за някои основни приложения към твоята уеб страница.

Линк към утилитито: Webcode tools

 

 

 

.

Изображение по подразбиране
admin
Завършила съм математика в СУ "Климент Охридски". Работила съм като програмист. В последните години моите интереси са насочени към интернет маркетинга, маркетинг на социалните медии. Харесва ми да разрешавам проблеми в компютърния софтуер и да търся интересни уеб приложения. Обичам да следя новините на различни езици,

Оставете коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.