Как да печелиш пари от тениски на руския пазар: 9 сайта за създаване и продажба на дизайнерски тениски в Русия

Продажбата на тениски онлайн е голяма индустрия, от която дори без много опит и вложение можеш да започнеш печеливш бизнес. И ти би могъл да станеш един от хората, които правят пари от тези продажби – от уюта на собствения си дом. Как да печелиш пари от тениски на руския пазар? И то без вложение, само с твоята креативност. Виж този подбран списък от сайтове и ако се интересуваш от този бизнес, иди на тях и ги разгледай добре. Сигурно ще ти хрумнат интересни идеи.

Концепцията за тази публикация се оформи у мен след запитване на потребител за продаване на тениски със собствен дизайн в Русия. На първо време тук се ограничавам да изброя само най-известните онлайн руски принтшопи. Разбира се, в Русия може да се продават дизайнерски тениски и от неруски принтшопове и маркетплейс, което ще бъде тема на следваща статия.

Забележка: За изброените сайтове знам точно толкова, колкото е написано на техните страници. Въпреки, че са отдавна онлайн, когато решиш да работиш с някои от тях, направи си още проучване.

Как да печелиш пари от тениски на руския пазар: сайтове за създаване и продажба на дизайнерски тениски в Русия

7 сайта за създаване и продажба на дизайнерски тениски в Русия

1. Maryjane

Maryjane - как да печелиш пари от тениски на руския пазар

Maryane е магазин за дизайнерски тениски с щампи. Той е руски принтшоп, където можеш да направиш своя витрина и да продаваш тениски, корици и стикери за iPhone и таблети с твои дизайнерски изображения. Можеш да участваш в състезания, за да се опиташ да спечелиш 15 000 рубли (161€ – 01.2021) или да влезеш в основния каталог на магазина.

Правилното тагиране (с помощта на ключови думи) ще помогне на изображенията ти да достигнат началото на класирането на Maryjane.ru и в търсачките Yandex, Google, в резултат на което популярността и продажбите ти ще се увеличат. Хонорарът е от 10 до 50% от продажбата.

Още полезни линкове:

2. Printdirect

Printdirect - сайт за създаване и продажба на дизайнерски тениски в Русия

Printdirect е известен руски принтшоп. Регистрирай се, отвори и проектирай своята витрина, качи снимки с помощта на удобен конструктор, задай своите цени за всеки продукт, популяризирай магазина си, продай продукта си и получи пари в твоя акаунт в Webmoney. Предлага се оптимален набор от инструменти за организиране на онлайн търговия със сувенирни продукти.
Уникален пазар с ежедневна посещаемост от над 20 000 души, показващ работата на 15 000 дизайнери, илюстратори и фотографи. Идеален инструмент за допълнителни доходи за творчески личности. Прозрачна система за възнаграждения с минимален праг от само 250 рубли.
Виж подробно в помощната страница на сайта.

3. Printio

Printio - сайт за създаване и продажба на дизайнерски тениски в Русия

Printio е руски сайт, който осигурява печат върху дрехи, стоки за бита, визитки и др. Има възможност за създаване на собствена витрина. Плаща към портфейла на Яндекс. Началното приспадане от основната цена на нещата е 5%, което може да се увеличи до 15% в зависимост от броя на продажбите (според системата на ранга). Плюс 80% от надценката, която си задал, и която е по твое желание. Има удобен конструктор на сайта, както и реалистичен + 3D изглед на продуктите.

Линк към страницата на конструктура.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

4. Printbar

Printbar - сайт за създаване и продажба на дизайнерски тениски в Русия

Printbar е един от най-популярните уебсайтове, продаващи дизайнерски щампи. С него можеш да печелиш пари от тениски на руския пазар, като създаваш дизайни за печат вурху тях и други дрехи.

Качи дизайните си на сайта, ще получиш 3-5% от всеки продаден и 40% от твоите собствени продажби чрез получената връзка.

5. Lastprint

Lastprint - сайт за създаване и продажба на дизайнерски тениски в Русия

Компанията Lastprint отпечатва различни артикули, включително тениски. С помощта на онлайн конструктор можеш да поставиш своя дизайн върху избрания продукт, останалото ще бъде обработено от Lastprint.

Предимството на този сайт е, че ​​сам можеш да посочваш надценката за продукта. Когато артикулът се продаде, ще получиш 90% от надценката си.

На сайта има и партньорска програма. Ако твоят продукт е закупен чрез твоята партньорска връзка, тогава ще получиш още 25% от основната цена на продукта.

6. Vsemayki

Vsemayki - сайт за създаване и продажба на дизайнерски тениски в Русия


Vsemayki е известна компания, която работи от 8+ години на пазара на дизайнерски стоки.

Създавай своите продукти:

  • Използвай конструктора за създаване на продукти.
  • Вземи 3% награда от продажбите.
  • Печели от всяка продажба.
  • Милиони посетители ще видят твоите продукти.
  • В този случай твоят бизнес е твоето портфолио.

Или открий свой магазин:

  • Създай своя магазин и паркирай домейна си.
  • Персонализирай дизайна на магазина.
  • Привлечи купувачите с референтен линк.
  • Вземи 25% печалба от продажбите.
  • В този случай твоят бизнес е твоя магазин.

Ако някой купи продукт с твоя дизайн, получаваш 3% отстъпка от продажбата.

Можеш да отвориш магазин на сайта и да се регистрираш в партньорската програма. Тогава ще получиш 25% от всички покупки в твоя магазин.(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

7. Ярмарка мастеров

Ярмарка мастеров - как да печелиш пари от тениски на руския пазар

Без съмнение, Ярмарка мастеров е най-известната и популярна площадка в руския интернет за стоки ръчна изработка. Посещаемостта на сайта е около 15 милиона в месец, тоест около 500 хиляди души посещават сайта всеки ден.

Продажбата на занаятчийски стоки се извършва чрез закупуване на клубни карти, чиято цена варира от 90 до 1950 рубли на месец. От цената на клубната карта зависи броят на стоките, публикувани на сайта.

Поместването на 3 продукта в сайта е безплатно. За 90 рубли / месечно можеш да поместиш до 13 продукта, а за 1950 рубли / мес. – до 500 продукта. Комисионни за сайта от продажбите няма.

Има рейтинги на продавачи, форум, възможност да създаваш свои собствени статии и майсторски класове и да приемаш индивидуални поръчки. Съществува и функционалност на вътрешната реклама на техните продукти, подобна на контекстната реклама. Сайтът има и собствено приложение за Android и iOS, добре представен е в много социални мрежи. Недостатъкът му е в голямата конкуренция – не всеки може да продава ръчно изработени произведения и не веднага.

Виж и тази публикация: Къде да продаваме ръчно изработени неща онлайн

Как да печелиш пари от тениски, като ги продаваш през два международни гиганта

Etsy

Etsy е много познат сайт на тези, които се занимават с ръчна работа и искат да продават плодовете на своето творчество на любителите на ръчно изработени неща. Но можеш да продаваш там също и тениски с твой дизайн.

Таксата за регистрация е само 20 цента. А парите от продажбата отиват директно към продавача. Процентът от продажбите за Etsy при успешна сделка е 3,5%.

Откриването на собствен магазин на Etsy е чудесен начин да имаш допълнителни приходи. Ти създай своите дизайни и ги хостни на платформата Etsy. Когато някой клиент си поръча от тях, друга компания, наречена Printful, ще извърши всички работи по отпечатване и изпращане на продуктите ти до клиентите.

Връзка към страницата с упътвания на Etsy. В долната част на сайта можеш да си направиш настройка в коя страна искаш да продаваш и на какъв език.

Merch by Amazon

А знаеш ли, че можеш да си създадеш допълнителни приходи и от продажба на свои дизайни за тениски и суичъри на Amazon без предварителни инвестиции? Програмата, която се занимава с тази дейност се нарича Merch by Amazon. Това е една от най-добрите идеи за пасивни доходи. Когато продаваш тениски онлайн с Merch by Amazon, ти използваш неговата лоялна клиентска база.

Най-напред кандидатствай в програмата на Amazon. Когато те приемат, създай цифров файл, който качи в Amazon (можеш да използваш Adobe Illustrator, Photoshop и други графични програми) Когато клиент закупи продукт с твоя дизайн, Amazon отпечатва дизайна на поръчания физически носител и го изпраща на клиента. Получаваш заплащането за твоя дизайн по банкова сметка, след като Amazon е удържал своята комисионна.

Виж още: Как да продаваш стоки и услуги в Русия – списък с руски платформи за продажба

Заключение

В интернет има много места, където можеш да продадеш продукта си. Изборът на едно от тези места за търговия не е лесен, зависи от типа на предметите, които искаш да продаваш, кому и къде.

Ако получиш информация за друг сайт от типа на горните, можеш да допишеш в коментарите отдолу.

Ако ви е харесала публикацията, споделете я:

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.