Програма за решаване на математически задачи

Представям ви безплатното приложение

за разрешаване на различни математически проблеми, предложено от Mathway.
Понякога справочниците са далеч, а ни трябва бързо решение. Ето една възможност да се използва безплатно онлайн приложение –  този отличен инструмент. Просто въведи математическия проблем, използвайки предписания синтаксис, и програмата ще ти даде правилен отговор. Ако искаш да видиш стъпките на решаване обаче, трябва да се регистрираш и да използваш платения вариант. Кликвайки отляво в менюто се влиза в различни раздели на математиката – Алгебра, Линейна алгебра, Тригонометрия, Графика, Статистика и др.

Ето един пример за решаване на задачка с Mathway:

Пешаване на задачи с Mathway
Пример Mathway

Приложението съществува и за мобилните устройства Google Play  и  Apple Store:

Изображение по подразбиране
admin
Завършила съм математика в СУ "Климент Охридски". Работила съм като програмист. В последните години моите интереси са насочени към интернет маркетинга, маркетинг на социалните медии. Харесва ми да разрешавам проблеми в компютърния софтуер и да търся интересни уеб приложения. Обичам да следя новините на различни езици,

4 коментара

  1. тук някой може ли да даде цяло решение на задачата

    • Здравейте, никой не решава задачи тук. Това е само програма с нейните възможности, така както е заложена от разработчиците.

  2. как мога да си закупя версията за подробно решаване на задачи по алгебра?

    • Здравейте, тази програма няма платена версия, ако сте сигурни, че сте използвали всичките й възможности и не ви задоволяват, вижте тук и тук.

Оставете коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.